Projekt

Nordliv

MOTORIKKEN


Ud for det indvendige motoriklandskab etableres et udendørs motoriklandskab. Her er gummibelægning i gule farver der smelter sammen med de gule farve indendørs.
Med den store foldevæg ind til motoriklandskabet vil inde og ude her kunne smelte fuldstændigt sammen og man vil kunne bevæge sig frit fra motoriklandskabet ud på legepladsen. På denne del af legepladsen etableres kasser i gummi som børnene kan klatre op på men som også kan bruges til boks jump af voksne.


Der laves stænger der kan bruges til koldbøtter, men også til træning. Der monteres reb der kan bruges til klatring, men også til balancetræning. Efter motorikken slutter børnehusets legeområde med et hegn der
udformes på en måde, hvor det også kan bruges som siddeplads og balancetræningsmøbel.

LEGEPLADSEN


Legepladsen ved børnehuset deles op i fem forskellige områder.

Vuggestueterrasserne

Tættest ved huset etableres tre plateauer der indhegnes og fungerer som vuggestuens område. Øverste terrasse er et møbleret med borde-bænkesæt så vuggestuen kan sidde ude og spise, male, tegne, synge, lege mv. Dette område er overdækket af husets tag. Næste terrasse ligger to trin nede og indeholder en stor sandkasse med legehuse. I terrassens hjørner etableres stolper til montering af solsejl. Sidste terrasse er belagt med gummi belægning. Der er mindre ruchebaner og gynger, som de større vuggestuebørn
kan bruge uden hjælp fra voksne.


Haven
Tættest mod havet og vejen skabes en række mindre rum omsluttet af beplantning. Her kan der duftes til forskellige blomster og man kan gemme sig.


Stien
Vest for haven og vuggestueterrassen er stien der forbinder hen til hovedindgangen. Langs stien plantes forskellige blomstrende træer, der øger diversiteten og gør at stien opleves som et rumskabende element.


Sandet
Vest for hovedindgangs-stien etableres et større område med sand. En del af området er sandkasse, en anden del er faldsand. De forskellige områder adskilles af trækanter der skaber siddepladser og niveauforskelle.
I dette område er der sandkasse, gynger, ruchebane og legehuse.


Udestuen
Ud for fællesrummets åbne facade, opsættes borde-bænkesæt, der gør at spisning og aktiviteter nemt kan trække udenfor