Projekt

Nordliv

HUSETS ORGANISERING


Man ankommer til Nordlandshuset via den store trappe mod øst og kommer direkte ind i husets hjerterum der fungerer som café, opholdsrum og hænge-ud sted.
Fra hjerterummet er der direkte forbindelse til alle funktioner.


Hvis man bevæger sig lige frem fra indgangen og igennem cafeen, kommer man ind i den eksisterende idrætshal. Hallen fremstår med et nyt motorikområde, opdelingsvægge og store ovenlys, som et transformeret rum.


Hvis man går mod nord fra hjerterummet langs køkkenet, kommer man til børnehuset, der afslutter forløbet mod Nord.


Hvis man går mod syd kommer man til fleks-rum, arkiv, fitness og omklædningen. I den sydlige ende er der en indgang fra vest i tilknytning til omklædningsområdet.


Hvis man fra Hjerterummet går op af trappen, kommer man til balkonen, hvorfra der er adgang til to sale, der ligger med udsigt til hjerterummet og kig ud over havet.

KONFERENCER, MØDER OG FORDYBELSE PÅ 1. SAL


En trappe leder fra Hjerterummet til en gangbro på første sal. Fra gangbroen er der adgang til to rum på 150 m2 og 200 m2 der kan anvendes til konferencer, møder, bevægelsesaktiviteter mv.


Rummene har udsigt til hjerterummet og har terrasser med udsigt over havet og cirkelpladsen.


Tilskuere kan også stå på balkonen hvis der eksempelvis er kulturelle arrangementer i hjerterummet.

BEVÆGELSEN PÅ TVÆRS
På tværsnittet kan man se hvordan der er åben forbindelse fra terrassen foran huset, ind gennem caféen og helt ind i hallen.


Landskabet tegner nogle niveauer så man går op fra vejen, lige ud i caféen og så nogle trin ned i hallen.
Alle disse trin tjener både til bevægelse og til at sidde på, så man kan følge med i livet og aktiviteterne der udfolder sig.