Projekt

Nordliv

KONFERENCER, MØDER OG FORDYBELSE PÅ 1. SAL


En trappe leder fra Hjerterummet til en gangbro på første sal. Fra gangbroen er der adgang til to rum på 150 m2 og 200 m2 der kan anvendes til konferencer, møder, bevægelsesaktiviteter mv.


Rummene har udsigt til hjerterummet og har terrasser med udsigt over havet og cirkelpladsen.


Tilskuere kan også stå på balkonen hvis der eksempelvis er kulturelle arrangementer i hjerterummet.


BEVÆGELSEN PÅ TVÆRS
På tværsnittet kan man se hvordan der er åben forbindelse fra terrassen foran huset, ind gennem caféen og helt ind i hallen.


Landskabet tegner nogle niveauer så man går op fra vejen, lige ud i caféen og så nogle trin ned i hallen.
Alle disse trin tjener både til bevægelse og til at sidde på, så man kan følge med i livet og aktiviteterne der udfolder sig.

HJERTERUMMET


Husets hjerte bliver Nordbornholms mødested.
Her ankommer man og kan sidde med udsigt over cirkelpladsen og havet.


Rummet bliver et levende dynamisk sted hvor alle mødes og livet pulserer. Her kan børn og unge hænge ud efter skole. Ældre kan mødes om formiddagen til kaffe og en snak. Fodboldholdet kan skåle på en sejr. Turister kan få et måltid mad. Man kan spille brætspil, bob og kort.


Rummet er på en gang hyggeligt og storslået med højt til loftet. Rummet møbleres med en blanding af større faste møbler opbygget i træ, der skaber opdelingsmuligheder og giver ”varme” til rummet, og løse møbler der skaber fleksibilitet.


I de faste møbler indbygges farvede hynder og plantekasser der giver en orangeri-stemning i hjerterummet.
I hjørnet af køkkenet er der en serveringdisk og åbenhed ind til køkkenet. Her kan man spørge om hjælp, få information og købe både kaffe og god mad.